fbpx

DONA: QUAN L’OBJECTIU ESDEVÉ UN REPTE.

Dones lluitadores, emprenedores, grans professionals amb ganes de créixer com a persones i de trobar el millor d’elles mateixes es reuneixen aquest cap de setmana a elboscdelesidees.cat per desconnectar un cop més de la seva vida activa donant-se el permís de cuidar-se aprenent i compartint amb l’equip, fent un procés d’ autoconeixement, gaudint, al mateix temps, del més bell entorn natural, del descans merescut amb l’exercici necessari i amb una alimentació acurada, en un ambient de calma i tranquil·litat màgic i fascinador que permet palpar la més pura energia efectiva.

KIT KAT & DO IT! Té aquest cop el propòsit de celebrar un repte assolit per un especial i meravellós grup de 15 noies: el de perdre pes beneficiant-se d’un canvi d’hàbit alimentari de per vida (@yeswecan_ideas_saludables))

Quin goig cada cop que el nostre objectiu esdevé un repte i aquest repte s’assoleix. Quina satisfacció personal més gran. No només has aconseguit el teu propòsit, has superat un esglaó més en el teu creixement com a persona, ets avui encara una mica millor que ahir, t’omples d’una confiança i seguretat que t’encoratgen a més, agraeixes l’autoestima que et dóna la força i el coratge per avançar més i més en aquest bonic món que has vingut a servir.

Assolir un repte, no és senzill, després de determinar l’objectiu precís necessites de voluntat i ferm compromís que t’acompanyin al llarg de tot el recorregut. Aquest no és senzill però com bé comparteix aquest especial i meravellós grup de dones, la complicitat de les unes amb les altres,  la mirada positiva i l’actitud apreciativa de l’equip sencer son elements bàsics i fonamentals per no abandonar a mig camí , sinó assolir-lo gràcies, en molta part, a la sinèrgia d’un equip format de persones que afortunadament resulten coincidir en un dels vagons de tren de vida.

Enhorabona noies pel repte assolit i per l’oportunitat que cadascuna de vosaltres ha tingut de gaudir de les virtuts de l’equip.

Si tens ganes d’assolir un repte alimentari beneficiant-te d’un canvi d’hàbit o qualsevol repte que tinguis en ment no dubtis en posar-te en contacte amb @extra_talented_, t’acompanyarem al llarg de tot el recorregut fins que l’assoleixis. No ho dubtis!

Anna Matas.

anna@annamatas.com

www.annamatas.com

@extra_talented_

@yeswecan_deas_saludables