fbpx

PLIS PLAS. DEL CONFORT A L’ÈXIT

Tota persona té el dret i el deure de passar del confort al l’èxit.

Què és el confort? El confort és l’hàbit que manté a l’individu segur però insatisfet. És aquell estat que no permet a la persona que els seus desitjos passin a l’acció, impedint a aquest a gaudir plenament de la vida.

Què és l’Èxit? L’èxit és la llibertat amb la que un decideix com desitja dirigir la seva vida cap el seu somni o propòsit determinat.

Com una persona pot passar del confort a l’èxit?  La persona ho aconsegueix a través de la constància, la voluntat i la consciència de conèixer-se a sí mateix, d’escollir en tot moment l’actitud que desitja que el defineixi y de posar en acció el seu propòsit.

Quin és el propòsit?  Pertanyem a l’Univers (a Déu). Aquest ens regala la vida i ens convida a gaudir d’ella a través de la unicitat de cadascú, el seu do més preuat, aquell que el caracteritza de forma particular i única. Cada persona és capaç de realitzar-se  a través d’allò que sap fer de forma distingida: el seu do.

En el do es troba el propòsit, el somni de cadascú, allò pel que un viu, pel que vibra, pel que serveix a la societat sentint agraïment i contribuint amb la seva realització a fer d’aquest món un lloc millor.

No saps el que vols en la vida? No tens una visió de futur?  Excuses. És la por i la falsa seguretat que provoca en tu el confort el que t’impedeix veure més enllà. Si encara no saps, descobreixi-ho, aprèn-ho. No et permetis la conformitat de decidir que no saps. Ja que quan no saps, no intentes i quan no intentes no pots fracassar. El fracàs és l’esglaó cap a l’èxit i a l’èxit tan sols hi arribaràs aportant al món a través dels teus desitjos, els teus propòsits i els teus somnis siguin quines siguin les circumstàncies. Els teus desitjos com el de tots estan destinats a realitzar-se. Si tu desitges quelcom és que aquest quelcom és per tu, ve en la seva recerca y després comparteix tan meravellosa experiència.

Hem nascut per realitzar-nos no per conformar-nos. La realització personal regala plenitud vital, el conformisme l’arrabassa. Fugim de les nostres pors imaginaris i anem darrera dels nostres desitjos fins a aconseguir-los. Visquem la vida amb la plenitud que l’Univers (Déu) espera i desitja de nosaltres.

PROGRAMA: AMT- PLIS PLAS. DEL CONFORT A L’ÈXIT. (Autoconeixement/ Actitud/ Propòsit en acció). “Encara que creguis que és impossible tu també ets capaç d’assolir l’èxit i l’excel·lència influint com deus en els altres que t’importen”.

Realitza el Programa, no et conformis amb la suficiència, surt de la teva zona de confort i assoleix el teu èxit!

Anna Matas

anna@annamatas.com

www.annamatas.com