fbpx

LA MÀGIA DEL COMPARTIR

LA MÀGIA DEL COMPARTIR.

Compartir és una acció de solidaritat; és donar un sentit més ampli a la vida, és impactar, és viure, és bondat i generositat, és un acte preciós, és sumar alegria i restar penes, compartir és estimar.

Si  estimes, necessites compartir.

Tot això i molt més hem pogut viure I sentir aquest cap de setmana de tardor enmig del bell I majestuós bosc del Montnegre, al bosc de les idees, un espai idíl·lic; idoni per retirar-se i desconnectar del frenètic ritme del nostre dia a dia.

Compartir, aprendre, gaudir de les emocions, comprendre, relaxar-se, trobar-se,  divertir-se, créixer…, trobant en nosaltres i des de la mirada apreciativa de l’altra el millor de nosaltres mateixes.

Reafirmant els nostres talents, dons, habilitats dels que de vegades, però no més, dubtàvem.

Retrobant-nos i agraint el nostre passat més fosc per l’oportunitat de créixer que ens ha donat i centrar-nos en l’ARA per actuar a partir de la pura consciència preparant-nos per un futur ple d’ esperança i de voluntat de no parar, de persistir amb entusiasme cap el nostre propi propòsit.

Sent conscients de que som pura consciencia, i la consciència tan sols apareix en l’ARA.

Fent especial cas en les nostres emocions, mimant-les i posant atenció en elles, doncs venen acompanyades de missatges molt interessants i necessaris per conèixer-nos a nosaltres i als altres.

Entenent per sobre de tot que per arribar al benestar que tots desitgem necessitem escoltar al nostre cor i aconseguir que el seu missatge ens permeti controlar la nostra ment. Som pensament, pensa bonic i gaudiràs bonic.

Com a Coach del grup, junt la meva estimada companya Marosa Garcia Planas, he gaudit i après un cop més d’un grup de dones molt grans, molt valentes i  potents, de dones que amb coratge i valentia han sortit de la seva “zona de confort” per viure un procés d’autoconeixement i de desenvolupament personal, un grup de dones que han acabat agraint la seva pròpia decisió: viure-ho, fer-ho realitat i agrair-ho de cor. Bonic per elles… segur,  definitivament meravellós per mi.

Quin goig, gràcies a cada una de vosaltres per la vostra generositat i amor, pel vostre deixar-vos anar, per la vostra honestedat i les vostres ganes d’escoltar, comprendre i ajudar a l’altre, GRACIES!!!

I tot acompanyat de bones vibracions, de preciosa natura, d’una alimentació saludable i d’un munt d’activitats dirigides per la Marosa per cuidar el nostre exterior per gaudir del nostre interior, d’energies molt positives que han omplert l’estada de vida, d’entusiasme, de diversió i de música.

–  “Enorme gratitud la que sento”;

–  “Gràcies a totes per haver-me deixat formar part de la vostra vida, de la vostra alegria, de la vostra tristesa, per obrir la vostra ànima i permetre’m explorar en ella, sense judici, amb amor. I gràcies a mi per atrevir-me!”;

– “Compartir és viure i viure és ARA!”;

– “La força que he recuperat. Hi ha hagut un abans i un després…”;

– “ L’amor és l’emoció que ens recorre quan ens trobem amb algú que al mirar-nos fa sentir que existim”;

– “Amb aquesta força interior que tenim, sempre ens en sortim”;

– “M’he oblidat de tots els problemes i he aconseguit gaudir al màxim, trobant-me amb un grup de persones diferents però meravelloses. Em quedo amb el missatge: LA VIDA ÉS ARA”.

Tota persona és capaç de compartir, és una mostra d’amor cap a tu i cap els demés. No deixis de fer-ho.

(I si tens ganes de viure una experiència com les que han viscut aquest meravellós grup de dones aquest cap de setmana, no t’ho pensis, demana més informació. Propera sortida mes de març del 2022).

Anna Matas.

anna@annamatas.com

www.annamatas

#allowyourmindtobetrained